Μία ομάδα επιστημόνων προσδιόρισε χημικές ενώσεις στο αίμα που υποδεικνύουν πόσο μεσογειακή είναι η διατροφή μας, κάτι σαν ένα μεταβολικό «αποτύπωμα» που μαρτυρά εάν...
Tου Δημοσθένη Παναγιωτάκου, Καθηγητή στη Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, σε συνεργασία με την κα. Φωσκόλου Αλεξάνδρα, επιστημονική συνεργάτιδα και υποψήφια...
Με την αρχή της νέας ελαιοκομικής περιόδου 2019/2020, η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε), αρχίζει μια καμπάνια εξωστρέφειας με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών.
Με...
Οι φίλοι μας τα τετράποδα, αγαπούν τη Μεσογειακή Διατροφή γιατί γνωρίζουν ότι κάνει καλό στην υγεία τους και μεταξύ άλλων το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο...