Προκήρυξη θέσεων στο IOC. Εθνικό θέμα η ελληνική παρουσία

0

Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (IOC / ΔΣΕ) προκήρυξε την πλήρωση τεσσάρων θέσεων σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ.

Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας ( ΔΣΕ) με έδρα τη Μαδρίτη, έχει προκηρύξει την πλήρωση των τεσσάρων παρακάτω θέσεων στον Οργανισμό:
• INTERNAL COMPTROLLER,
• HEAD OF THE OLIVE GROWING, OLIVE OIL TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT UNIT,
• HEAD OF THE OBSERVATORY & INFORMATION SYSTEMS DEPARTMENT και
• HEAD OF THE PROMOTION DEPARTMENT).
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε το παρακάτω link:
https://www.internationaloliveoil.org/contracts-grants-vacancies/vacancies

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: pkylidi@minagric.gr


 

To Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (IOC / ΔΣΕ) έχει εξελιχθεί στο διεθνές κέντρο λήψης των αποφάσεων και δεν είναι υπερβολή η διαπίστωση ότι εδώ και χρόνια “αραβο-ισπανοκρατείται” χωρίς πια να υπάρχει ούτε ένας / μία  Έλληνας υπάλληλος. Υπό αυτή την έννοια αποτελεί θέμα εθνικής προτεραιότητας να εξασφαλιστεί η πρόσληψη ενός τουλάχιστον Έλληνα, ακόμη και με την παρέμβαση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Αποτελεί σπάνια ευκαιρία γιατί δύο από τις δύο θέσεις που έχουν προκηρυχθεί αφορούν ζητήματα στρατηγικής σημασίας.
ΥΓ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν ενδιαφέρομαι για τον εαυτό μου. Ούτε η ηλικία, ούτε η υγεία μου μού το επιτρέπουν. Κάποτε, επί  Φάουστο Λουκέτι και αείμνηστου Λέοντα Μελά είχα την ευκαιρία μου, η οποία λόγω πραγματικά τραγικής σύμπτωσης χάθηκε.