Δευτέρα 4 2022

ΕΕ: Πρόσκληση συμμετοχής σε ομάδα εμπειρογνωμόνων για το ελαιόλαδο

Το Υπoυργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) ανακοινώνει την πρόσκληση της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την υποβολή αιτήσεων...

Το θέμα των φαινολών είναι πάντα επίκαιρο!

Αναδημοσιεύουμε ένα ιστορικό, ενημερωτικό και πάρα πολύ χρήσιμο βίντεο από μία δημόσια συζήτηση, η οποία αποτελεί ορόσημο για το θέμα των ολικών φαινολών. Η...

5+1 νέες προτάσεις για την εμπορική αξιοποίηση του ελαιολάδου

Tο παρθένο ελαιόλαδο έχει μια αξιοσημείωτη σταθερότητα και όταν αποθηκεύεται σε συνθήκες που το προστατεύουν από το οξυγόνο, το φως και τη θερμότητα μπορεί...

Παρουσία εστέρων της χλωροπροπανοδιόλης (3-MCPD) και της γλυσιδόλης σε τρόφιμα και έλαια

Οι ουσίες αυτές βρίσκονται σε επεξεργασμένα φυτικά έλαια, μαργαρίνες και μερικά επεξεργασμένα τρόφιμα και εγείρουν ανησυχίες για την υγεία των καταναλωτών. Στα τέλη του 2006,...

Λέηζερ κατά νοθείας έξτρα παρθένου

Μια πρωτοποριακή συσκευή επιτρέπει την ανίχνευση νοθειών σε έξτρα παρθένα ελαιόλαδα

Ακολουθήστε μας

4,237ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
43ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Τελευταία νέα