Η NUTRIA στους «Χρυσούς Σκούφους» με το ελαιόλαδο Ιωνίς

0

Για τη βραδιά της απονομής των Χρυσών Σκούφων, η NUTRIA προχώρησε σε ανάπτυξη της σειράς ελαιολάδων «Ιωνίς Ελληνικής Γης».

 

Το νέο «Ιωνίς Π.Ο.Π. Σητεία Λασιθίου Κρήτης» κάνει την 1η του δημόσια εμφάνιση σε γυάλινη, σκούρα φιάλη 250ml, με ετικέτα που αναδεικνύει διακριτικά  την μοντέρνα του αισθητική, χωρίς να του λείπει η λάμψη που αρμόζει στο σημαντικό γεγονός.

-Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Τι σημαίνει αυτό;

-Τα αρχικά αναφέρονται στην «Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης» :

Το «Ιωνίς Π.Ο.Π. Σητεία»   προέρχεται από την φημισμένη και αυστηρά οριοθετημένη ελαιοπαραγωγική περιοχή της Σητείας, με ελαιόδεντρα  κορωνέικης ποικιλίας. Τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του, διακρίνονται από  έντονο φρουτώδες, ισορροπημένο πικάντικο -πικρό και  ευχάριστη μακρά επίγευση.

H NUTRIA, είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδων από το 1994. Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως.  Το εργοστάσιό της στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 150 στρεμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, ενώ τα γραφεία βρίσκονται στο Νέο Ψυχικό.

Η εταιρεία είναι Πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 , ISO 22000:2005, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, BRC Global Standard for Food Safety, IFS Food και πολλά προϊόντα της (IONIS / MYTHOLIO / ΙΩΝΙΑ)  έχουν διακριθεί σε τοπικούς και  διεθνείς διαγωνισμούς Ποιότητας ελαιόλαδου

Ιωνίς   –   Από την καρδιά της Ελληνικής Γης

NUTRIA AE – Επίσημος Χορηγός: Χρυσοί Σκούφοι 2021

www.nutria.gr